Expedició '13

Aquest és un dels blogs de l'expedició a Terra Santa 2013 de la UAB, on explicarem el nostre viatge i penjarem la crònica del nostre dia a dia.
En definitiva, es tracta de la plataforma des d'on informarem de tot allò que veiem, escoltem i vivim.
Com funciona?

Al Blog hi trobaràs cada article, crònica, fotografia o aportació que pengem a la web. Actualitzarem la informació sempre que ens sigui possible, però sobretot cada vespre, amb les noves peces informatives de cada dia: descripcions, cròniques, minireportatges, entrevistes...

Si el tema t'agafa desprevingut, a Classe d'Història hi tens una petita pinzellada històrica, molt breu, per poder veure el context en el qual ens movem. El conflicte Israel-Palestina ha sortit moltíssims cops per la televisió, però potser vulguis refrescar la memòria o repassar les teves idees.
A més a més, a la part inferior de la pantalla hi trobaràs sempre una selecció automàtica de notícies relacionades de Google News.

A Qui som? veuràs quins són els components del l'expedició, com estem dividits o com treballarem. Des d'aquí també podeu visitar els blogs dels nostres companys. Aquest no és l'únic!

El nostre seguiment serà el més actual possible, però a més a més, des de TV directe us oferim la possibilitat de seguir-nos en directe per TV a Internet. A través de Telepirineus podreu veure'ns a les 20h, cada dia si ens és possible.

Per últim, però no menys important, a Participa hi trobaràs el teu espai per interactuar amb nosaltres. Pots plantejar-hi preguntes, fer-nos algunes propostes... Encara que el programa estigui força delimitat, farem el possible per afegir-ho al dia a dia. Ens interessa la teva ajuda!

Ara ja no tindràs cap problema per moure't a la pàgina: descobreix com són Israel i Palestina. Busca les entrades més rellevants, tria entre les etiquetes que t'interessin i fes el seguiment dels 10 dies de viatge.
Fem periodisme per mostrar al món la nostra experiència. Endavant!